Een speelhuisje Jim kopen voor onze tuin

Ik wilde graag een speelhuisje Jim kopen voor onze tuin. Mijn gezin gaat binnenkort verhuizen naar een groter huis met een lekkere tuin waar onze dochter in kan spelen. Alleen we hadden nog niet iets bedacht om buiten neer te zetten voor haar om mee te spelen. Totdat mijn vrouw met een briljant idee kwam. Onze dochter vind het super leuk om ‘huisvrouw’ te spelen en voor ons te ‘koken’. Daarom leek ons een speelhuis een goed idee, omdat ze daar dan lekker in de warme maanden kan spelen.

Mijn dochter blij maken met een speelhuisje Jim van SwingKing

Toen ik mijn dochter het speelhuisje Jim liet zien, kon zij haast niet wachten om te gaan verhuizen en erin te kunnen spelen. Alleen daarmee moesten we nog even wachten, omdat nog niet alles klaar was. Na ongeveer een aantal maanden konden we eindelijk spullen aan inkopen voor het huis, waaronder natuurlijk het speelhuisje. Maar dit bleek lastiger te zijn dan we dachten, omdat hij erg populair was geworden bij mensen. Bij veel webshops was deze uitverkocht en we moesten echt goed zoeken naar een speelhuisje. Uiteindelijk vonden we het huisje bij een bepaalde website die het ook nog eens voor een goede prijs aanbod. Dit bedrijf was Speeltoestel Koning.

Goede service en levering

We konden daar makkelijk het speelhuisje bestellen. Daarbij kregen we ook de optie dat ze deze voor ons in elkaar konden zetten. We dachten eerst dat hier extra kosten aan verbonden waren, maar dat bleek niet het geval te zijn. Dus hebben we die extra dienst ook genomen en een datum geprikt. Op de dag van de levering waren ze netjes op tijd aanwezig en hebben ze keurig het huisje in elkaar gezet. Binnen no-time kon mijn dochter erin spelen en ze had de tijd van haar leven.

Speeltoestel Koning

Bent u ook nieuwsgierig naar het diverse aanbod dat Speeltoestel Koning te bieden heeft voor een goede prijs? Bekijk dan gerust eens de website van hen via www.speeltoestel-koning.nl voor meer informatie.