Waarom ook jij een buiten vloerkleed in je tuin wil

Zoek je een eenvoudige manier om je tuin wat meer sfeer te geven? Dan is een buiten vloerkleed precies wat je zoekt. Niet voor niets worden dit soort vloerkleden steeds populairder. Ze zijn verkrijgbaar in de leukste kleuren en patronen en geven elke tuin net dat beetje extra. We vertellen je waarom ook jij een vloerkleed aan je tuin toe wil voegen.

Multifunctioneel

Bij je loungeset, onder de eettafel, als picknickplekje in het gras, naast je ligbed… Eigenlijk kan een vloerkleed overal. Het is maar net waar jij behoefte hebt aan dat beetje extra sfeer en comfort. En niet alleen jij, maar ook de rest van het gezin zal zo’n kleed buiten heerlijk vinden. De kinderen kunnen er heerlijk op spelen en de hond kan er een dutje op doen. En als je met je blote voeten op de loungeset zit en even op wilt staan voelt zo’n kleed toch een stuk fijner dan die hete stenen.

Onderhoudsarm

Nou heb je met ons wisselvallige weer misschien een beetje twijfels bij de levensduur van een kleed buiten. Gelukkig zijn buiten vloerkleden gemaakt om tegen allerlei weersomstandigheden te kunnen. Dus begint het na een heerlijke zomerdag opeens keihard te onweren en te regenen? Dan hoef je niet direct naar buiten te rennen om je kleed te redden. Zon, regen, en zelfs sneeuw en hagel kan het kleed gewoon verduren. Je kunt er dus zelfs voor kiezen om het kleed het hele jaar buiten te laten liggen. Mocht je kleed toe zijn aan een opfrisbeurt? Met een doekje en wat water is jouw buiten vloerkleed zo weer schoon.

Ruime keuze uit kleuren en patronen

Het is belangrijk dat jouw vloerkleed goed bij de rest van de tuininrichting past. Gelukkig kun je een buiten vloerkleed kopen in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Ga jij voor een rond kleed met een opvallend patroon of toch liever voor een rechthoekig kleed in een subtiele kleur? Het is maar net wat bij jou past. Het is ook leuk om verschillende kleden met elkaar te combineren. Zo creëer je eenvoudig verschillende gezellige hoekjes in jouw tuin. Een groot kleed onder de eethoek, een rond kleed onder de tipi van de kinderen en een paar kleine kleedjes in het loungegedeelte bijvoorbeeld. Zo heeft elk deel van de tuin z’n eigen karakter, maar vormt het toch één gezellig geheel. Kom je tijdens je zoektocht naar een buiten kleed het perfecte tapijt voor in jouw woonkamer tegen? Geen paniek! Je kunt het kleed dan net zo eenvoudig binnen leggen. De kleden hebben een lange levensduur en kunnen ook binnen jouw huis een fijne uitstraling meegeven. Doordat ze zo onderhoudsarm zijn, zijn ze ook perfect voor op de kinderkamer.

Een buiten vloerkleed kopen zonder risico

Twijfel je of een vloerkleed voor in de tuin wel echt wat voor jou is? Probeer het dan gewoon eens uit. Bij Tapeso verzenden ze alle kleden gratis. Mocht het kleed nou toch niet bij jouw tuin passen, dan kun je het ook weer gratis retourneren. Je krijgt het kleed 30 dagen op zicht, dus neem gerust de tijd voor jouw beslissing. Tapeso heeft een erg uitgebreid assortiment aan buiten kleden, dus er zit er zeker eentje voor je tussen en ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Welk tapijt krijgt een plekje in jouw tuin?