RVS torx vlonderschroeven, ideaal voor het aanleggen van uw vlonder

Van plan om een vlonder te gaan maken en bent u nog opzoek naar schroeven die niet één voor één afbreken? Dan zijn RVS vlonderschroeven Torx iets voor u!  RVS vlonderschroeven zullen u uw enorm veel tijd besparen. Dit omdat deze niet afbreken en u tevens niet voor hoeft te boren maar er gemakkelijk in 1 keer in kunt draaien.

Een ander voordeel van RVS vlonderschroeven is dat deze in verschillende soorten hout gebruikt kunnen worden, namelijk tropisch hout, tuinhout en hardhout. Binnen hardhout worden verschillende soorten onderscheiden:

  • Benkirai
  • Meranti
  • Azobé
  • Agnelim-vermelho

De RVS vlonderschroeven met torx van borenshop.com zijn voor all deze verschillende soorten geschikt.

Waarom zou ik RVS vlonderschroeven moeten gebruiken en geen gewone schroeven?

Het allereerste voordeel bij het gebruik van RVS vlonderschroeven is dat u niet langer de schroeven hoeft voor te boren. Bij sommige sommige vlonderschroeven was dit soms nog wel noodzakelijk om het splijten van het hout te voorkomen. Bij RVS vlonderschroeven met torx is dit echter niet meer nodig. De reden hiervoor is dat RVS vlonderschroeven uitgerust zijn met freesribben onder de kop. Hierdoor hoeft u de schroeven dus niet langer te verzinken en is het aan aanschaffen van een verzinkboor dus niet meer noodzakelijk. Daarnaast voorkomen RVS vlonderschroeven nog eens het splijten van hout doordat deze naast de freesribben net onder de kop, ook met freesribben verder onder de kop vandaag is uitgerust met freesribben. Een laatste reden waarom voorboren niet meer nodig is wanneer u RVS vlonderschroeven torx gebruikt is door de snijkanten waarmee de RVS vlonderschroeven torx mee zijn uitgerust.

Wanneer u met gewone schroeven in hardhout gaat boren zullen deze snel afbreken. Bij de RVS vlonderschroeven Torx van borenshop is dit niet langer het geval. Dit komt o.a. doordat de schroeven uit roestvaststaal met edelstaal geharde delen bestaan. Het edelstaal is wat er voor zorgt dat de schroeven niet afbreken.

Wanneer u RVS vlonderschroeven gebruikt zullen uw schroeven niet langer afbreken en zal het hout niet langer splijten. Niet alleen tijdwinst dus maar ook nog een besparing op de kosten.

Wilt u in de toekomst uw vlonder wellicht verwijderen dan wordt het aangeraden om toch een klein gaatje voor te boren met een hardhoutboor. Voor de beste hardhoutboren kunt u het beste hier kijken.